הכירו את סניף תנועת הנוער הלאומי החדש והמשודרג בשכונת מכבים



השבוע נערך טקס חנוכה לסניף הנוער הלאומי המחודש בשכונת מכבים לטובת הנוער הלאומי בית"ר. סניף תנועת הנוער הלאומי עבר לאחרונה שיפוץ נרחב על ידי המועצה המקומית גן יבנה.

הטקס נערך במעמד ראש המועצה, דרור אהרון, מזכ"ל התנועה, יעקב ברקוביץ', יו"ר התנועה, ניסים שלם, מנהלת מחלקת הנוער, ענת אסא, רכז הנוער, אורן רדעי, רכזות הסניף נועה וטל, מתנדבות

בזכות המהלך, פעילות תנועת נוער הלאומי בית"ר מתחדשת בשכונת מכבים, התנועה הופכת בימים אלה את המקום למרכז קהילתי בו יתנדבו החל מהשנה הקרובה 8 מתנדבי שנת שירות. תושבי הקהילה והשכונה, יחד עם התנועה והמועצה יקיימו בחודש הקרוב דיונים במסגרת שולחנות עגולים לבניית תוכנית קהילתית שתצא לפעול מיד.

ראש המועצה, דרור אהרון: "תנועות הנוער הן אחת מאבני הראשה של חברה חזקה, רק כך בונים חברה עם ערכים, נתינה ואהבת המולדת. אני שמח וגאה על פתיחתו של סניף תנועת הנוער הלאומי המשודרג אחרי השיפוץ שביצענו בו. לצד ההשקעה במבנה החדש של הצופים והשיפוץ של בני עקיבא אנחנו מסייעים לתנופה של תנועות הנוער ביישוב שלנו".

 

דובורת מועצה אזורית גן יבנה
דובורת מועצה אזורית גן יבנה

--------------------

--------------------

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים שמגיעים לידינו. אם זיהיתם באתר צילום בו אתם בעלי זכויות יוצרים, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול משימוש בו שלחו למייל : info@isnet.co.il



 
 
x תמונה ללא תיאור
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה
נגישות